Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

AVON Care


Τυλιχτείτε σε απαλή ενυδάτωση
Απαλή λοσιόν σώματος: Μεταξένια λοσιόν σώματος που περιέχει μέλι και εκχυλίσματα βαμβακιού εξασφαλίζοντας 24ωρη ενυδάτωση και μεταξένια υφή.
Συσφικτική λοσιόν σώματος: Λοσιόν σώματος που περιέχει φύκια και συσφικτικό σύμπλοκο η οποία εξασφαλίζει 24ωρη ενυδάτωση, βοηθά στην βελτίωση της ελαστικότητας και αφήνει την επιδερμίδα σφριγηλή μετά από μόλις 2 εβδομάδων χρήση.
Θρεπτική λοσιόν σώματος: Λοσιόν σώματος με έλαιο αμυγδάλου και βούτυρο κακάο που χαρίζει εντατική καθημερινή φροντίδα και εξασφαλίζει αποτελεσματική 24ωρη ενυδάτωση, αφήνοντας στην επιδερμίδα απαλή, λεία και ενυδατωμένη όψη.

Λαμπερό lip gloss: Διάφανο lip gloss που δεν κολλάει. Βοηθά στην ενυδάτωση και τη λείανση των χειλιών χαρίζοντάς τους μια φυσική ροζ απόχρωση υψηλής λάμψης.
Προστατευτικό lip balm: Lip balm με βιταμίνη Ε, έλαια από κουκούτσι σταφυλιού και Δ.Π. 15. Μια αόρατη ασπίδα προστατεύει τα χείλια σας και εξασφαλίζει ενυδάτωση μακράς διάρκειας.
Επανορθωτικό lip balm: Η σύνθεση του περιέχει shea butter  και σύμπλοκο βιταμινών Α, C και E που διατηρεί ενυδατωμένα και απαλά τα χείλια σας, προστατεύοντας τα από την ξηρότητα.

Κρέμα χεριών και νυχιών με γλυκερίνη: Πλούσια κρέμα χεριών  με ασβέστιο, βιταμίνη Ε και γλυκερίνη που χαρίζει έντονη ενυδάτωση στα χέρια και τα νύχια σας.
Κρέμα χεριών με σιλικόνη: Αυτή η ενυδατική κρέμα χεριών βοηθά στην προστασία των χεριών ακόμα και μετά το πλύσιμο καλύπτοντάς τα με ένα αόρατο προστατευτικό γάντι.
Ενυδατική και αντιγηραντική κρέμα χεριών: Εξασφαλίζει 24ωρη ενυδάτωση, χαρίζει στην επιδερμίδα ομοιόμορφο τόνο, μειώνει την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης και βοηθά στη βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας μετά από 2 μόλις εβδομάδες.